Yritin eilen käydä hankkimassa jotain luettavaa viikonlopuksi, toisin sanoen kävin kirjakaupassa, mutta matkaan ei tarttunut mitään. Kirjastosta en hakenut, koska olen varmaankin lukenut koko varaston läpi. Olisi hienoa jos kirjastot hankkisivat uutuuksia enemmän, saisi takuuvarmasti luettavaa. Vai hankkivatko ne, olenko vain aina niin hidas, että joku ehtii napata uutuuskirjat hyllystä ennen minua..

Olen tänään kirjoittanutkin, pitkän pätkän "Vaanijaa", joka alkaa olla kohta loppusuoralla. Vaikka eihän se työ siihen lopu. Sitten pitää vielä lukea teksti läpi, paikkailla sitä, korjata kirjoitus virheet, taas lukea teksi läpi jne. Niin kauan, että tuntuu siltä kun sen osaisi sana sanalta läpi, kun se lähtee kustantamoon. Sitten puolen vuoden päästä huomaakin, ettei muista kirjottamastaan juuri mitään. 

No nyt on viikonloppu, tai viikonlopun alku ja aikaa on, siis vaikka kirjottaa tai sitten tehdä ihan jotain muuta. Huomenna on suunnitelmissa mennä kahvakuulan kanssa ulos ja menenkin jos sää sallii. Sateessa treenaaminen kuulilla on siitä ikävää, että kahva kastuu ja kädet alkaa luistamaan. Toivottavasti ei siis sada. Varasuunnitelma on treenata kotona tai käydä lenkillä... jotain ulkoiluun liittyvää kuitenkin. Tähän aikaan vuodesta ei oikein jaksaisi istua kotona ja koneen ääressä. Ei vaikka olisi pakko.