Enpä ole taas päivitellyt tänne mitään, ja siihen on valtavan hyvä syy. Kuten aiemmassa postauksessani mainitsin hampaani vähän oikutteli. Kun sain sitten hammaslääkäri ajan ja luulin saavani hampaani kuntoon niin ongelmat vasta alkoivatkin.  Hampaaseen tehtiin siis juurihoito, jota en nyt ihan suoraan sanoen ymmärrä miksi. En kuitenkaan lähde sitä enempää kyseenalaistamaan, ehkä juuren hermot sitten todettiin tarpeettomaksi. Nimittäin hampaassa (edes juuressa) ei ollut tulehdusta, ei reikää tms.

Mutta sitten kun väliaikainen paikka jätettiin liian korkeaksi alkoivat ongelmat. YMMÄRRÄN, että tulee vahinkoja, mutta sitä EN ymmärrä, ettei niitä suostuta korjaamaan. Soitin vastaanotolle ja kerroin syömisen olevan koko lailla mahdotonta korkean,rapistuvan paikan takia ja sain kuulla, ettei hammaslääkäri tee tällaisia virheitä.

Tähän asti olen luullut, että kaikki ihmiset erehtyvät, ja tekevät virheitä, vaan en luule enää. No onnekseni sain nyt ajan toiseen paikkaan muutaman viikon päähän, ehkä tällä siihen asti pärjää.

Huomenna palaan taas kirjoituspuuhieni pariin ja yritän kaivaa kateissa olleen inspiraationi jostain.

Palaan uudelleen asiaan, sain erittäin hyvää mieltä tuottavan soiton, hammashoidon päälliköltä. Että kyllä siellä antamani palautteen jälkeen uskottiin, etten kuvittele vaivojani:))